Menu

Başkan Cumhuriyet Alanı'nda Fidan Dağıttı

Yazdır / Tarih: 2015-03-24

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orman Haftası nedeniyle Cumhuriyet Alanı’nda halka fidan dağıttı. Fidan dağıtımında Başkan Yardımcıları Şemsi Kılıç, Necmettin Şahin ve Aydın Sancar da Başkan Çağlayan’a eşlik etti. Etkinlikte 150 fıstık çamı, 50 ıhlamur fidanı dağıtıldı. Dağıtılan fidanları alan vatandaşlar Başkan Çağlayan ile birlikte hatır fotoğrafı da çektirdi. Çağlayan, yetişkinlerle birlikte çocuklara da fidan hediye etti. Fidanların toprakla buluşmasıyla ilgili etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.  

 

 

 Türkiye’de başlatılan orman seferberliği projesi Orhangazi’de de fidanları toprakla buluşturacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde 81 ilde başlatılan 'Gönül Elçileri ile Bereket Ormanları' seferberliği kapsamında ilçede fidan dikimi yapılacak. Projede Orhangazi Belediyesi ve Bursa Orman İşletme Müdürlüğü birlikte çalışacak.

   NADIR BİN 500 FİDAN

“Gönül Elçileri ile Bereket Ormanları” projesi kapsamında Bursa Orman Müdürlüğü Orhangazi’ye Bin 500 kestane fidanı gönderecek. Fidanlar Perşembe günü Belediye koordinatörlüğünde Nadır bölgesinde belirlenen alanda toprakla buluşacak

 

 

 

 

 

Diğer Haberler