BAŞKAN ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2015-10-27

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Kaya ve AK Parti Bursa Milletvekili adayı İsmail Aydın, dün Hürriyet Mahallesinde başlattıkları seçim çalışmaları kapsamında Gemlik Caddesi, Hürriyet Mahallesi esnafı ve vatandaşları ziyaret ettiler. Hürriyet Mahallesinden birlikte yürümeye başlayan üçlü, Gemlik Caddesi üzerindeki esnafı tek tek ziyaret ederek sohbet ettiler.

Belediye başkanı Neşet Çağlayan, Mustafa Kaya ve İsmail Aydın ile birlikte Orhangazi Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret ederek burada muhtarlar derneği başkanı Kadri Ergen ve diğer muhtarlarla bir araya geldiler. Burada muhtarları dinleyen Çağlayan, mahallelerdeki tüm sorunlarla yakından ilgilendiklerini ve her sorunun çözümü için de çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.