BAŞKAN EVDE TEMİZLİK HİZMETİ ALAN AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2017-02-15

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ve Meclis Üyesi Mine Kurtiş ile birlikte Orhangazi Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından evde temizlik hizmeti verilen aileleri ziyaret etti.

Çağlayan’ın ihtiyaç sahibi aileleri kapsamında dünkü ilk ziyaretlerindeki durağı Mürteza Handan’ın evi oldu. Geçtiğimiz hafta kalp ameliyatı olan Handan’ı Hürriyet Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Çağlayan, sağlık durumu hakkında bilgiler alıp, ihtiyaçlarını sordu. Çağlayan’ın sonraki durağı ise Lütfiye Bayram’ın evi oldu. Anne Bayram ve kızlarının karşıladığı Çağlayan ve beraberindekiler ailenin çayını içip, hatırlarını sordu.

Mürteza Handan ve Lütfiye Bayram’ın evlerine konuk olan Başkan Çağlayan, evde temizlik hizmeti konusundaki memnuniyetlerini dile getirdiler. Ayrıca, sağlık konusunda da Orhangazi Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğunu ifade ettiler. Duygusal anların da yaşandığı ziyaretlerde aileler, Çağlayan’dan hayır dualarını da eksik etmedi.