Başkan Güvenlik Köylülerinin Yol Sorununa el Attı

Yazdır / Tarih: 2015-03-12

Geçmişte Orhangazi’ye bağlı bir köy iken daha sonraki süreçte Gemlik’e bağlanan ve 30 Marttan sonra mahalleye dönüşen Güvenlik Mahallesi ile Orhangazi’ye bağlı Karsak mahallesi arasındaki 9 kilometrelik yolun genişletilmesi ve yeniden düzenlenmesi talebinde bulunan Orhangazi’de yaşayan Güvenlik Mahalleliler Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti.

YOL SORUNU ÇÖZÜLECEK

Güvenlik Mahallesi Muhtarı Hasan Elbüken, Karsak Mahallesi Muhtarı Barış Genç ve Dutluca Muhtarı Mustafa Erkul ve Güvenlik Mahalleli olup Orhangazi’de yaşayan yaklaşık 20 kişi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Güvenlik mahallesi muhtarı Hasan Elbüken, yol sorununun uzun süreden beri olduğunu belirterek, Orhangazi’de çok sayıda köylümüz var. Bunların Karsak üzerinden mahalleye ulaşmaları için yolun yapılması gerekiyor. Sizden destek bekliyoruz dedi. Başkan Çağlayan ziyaret esnasında Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı arayarak yol konusunda bilgi paylaşımında bulunduktan sonra yolun yapımını iki belediye birlikte yapacaklarını ve Nisan ayında yağışların bitmesinden sonra bu çalışmaya başlayabileceklerini söyledi. Güvenlik mahallesi sakinleri Başkan Çağlayan’a ilgisinden dolayı teşekkür ederek makamından ayrıldılar.