Menu

BAŞKAN HACI ADAYLARINI UĞURLADI

Yazdır / Tarih: 2016-08-29

Başkan Hacı adaylarını uğurladı

Orhangazi’den kutsal topraklara giden 34 hacı adayları Cumhuriyet Alanı’ndan uğurlandı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile bu yıl Orhangazi’den kutsal topraklara giden hacı adayları Cumhuriyet Alanı’ndan uğurlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Müftü Nihat Aktaş, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin, Meclis üyesi Hasan Budak’ın yanı sıra din görevlileri ve hacı adaylarının yakınları katıldı.

 

BAŞKAN DUA İSTEDİ

Belediye Başkanı Çağlayan, yolcu edilen Hacı adaylarına seslenirken, ‘Mevla’m inşallah yolculuğunuzu hayırlı eylesin. Haccınızı şimdiden kabul eylesin. Rabbim, orada sevgililerin sevgililerine ulaşmanızı, dönüşte de buradaki sevdiklerinize kazasız belasız ulaşmanızı nasip etsin.’dedi. Başkan Çağlayan, hacı adaylarından ülkemiz ve devletimiz için dua etmelerini istedi.

Müftü Nihat Aktaş, hacı adayların Peygamber Efendimizin ayak izinin olduğu topraklara gittiğini ifade ederek, ‘Güzel bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Orada sabır diliyorum sizleri. O sabrı yaşamlı ve orada manevi bir gıda alarak, en önemlisi de günahlarınız affedilmiş şekilde günahsız olarak dönmeyi yüce Mevlam sizlere nasip eylesin. Kabe Allah’ın evi Orayı tavaf ederken, orada ibadet ederken milletimiz, memleketimiz için dua etmeyi unutmayın. Çıkacağınız Arafat’ta da dualarınızı unutmayınız.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

 

Diğer Haberler