Menu

BAŞKAN HALKLA BAYRAMLAŞTI

Yazdır / Tarih: 2016-07-11

 

Bayram günün halka ayıran Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bayram namazı ve mezarlık ziyaretinden sonra Cumhuriyet Alanı’nda halkla bayramlaşma programı yaptı. Çağlayan ardından da AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve parti yöneticileri ile birlikte Orhangazi sokaklarını gezdi.

Çağlayan ve beraberindeki heyet Orhangazi merkezindeki açık olan işyerlerinin işletmecileri ve müşterileri ile selamlaşarak bayramlarını kutladı. Sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Çağlayan, kültür dernekleri ve çay ocaklarını da ziyaret etti. Çarşıda bazı vatandaşlar araçlarından inerek Belediye Başkanı Çağlayan ve beraberindeki heyetle bayramlaştı.

Çağlayan, bayram günü görüştüğü çocukları da unutmadı. Bayramlaştığı çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çağlayan, çocuklara harçlık vermeyi de ihmal etmedi.

Bayramlarda Orhangazi’nin bütün mahallelerini gezmeyi gelenek haline getiren Çağlayan, Ramazan Bayramı’ndaki yoğun programları nedeniyle dış mahallelerdeki geleneğini sürdüremedi. Bursa’da olan Bakanların programlarına katılan Çağlayan, ardından da Ankara’ya geçti. Çağlayan şehir dışı programları öncesinde ise yolu üzerindeki Çeltikçi ve Gedelek mahallelerindeydi. Burada mahalle muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya gelen Çağlayan’a, AK Partili başkan Mustafa Kaya ve partililer de eşlik etti. Heyet Çeltikçi ve Gedelek’te mahalle halkı ile bayramlaşıp, hasbıhal etti. 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler