BAŞKAN KADIRGA ŞENLİKLERİNE KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-05-23

Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin hafta sonu düzenlenen Kadırga Şenlikleri’nin akşam programına katılan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan burada şenlik alanındaki stantları gezdi. Orhangazi Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Cemal Karagüzel ve dernek yöneticileri tarafından ağırlanan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, daha sonra Kadırga Şenlik alanını dolduran vatandaşlara hitap etti. Başkan Çağlayan, Orhangazi Trabzonlular Derneği’nin zor bir organizasyon düzenlediğini belirterek, bu organizasyonu düzenlemek cesaret işi.

Bu işi yıllardır başarılı bir şekilde düzenleyen Orhangazi Trabzonlular Dernek yönetimini kutluyorum. Belediye olarak tüm hemşehri derneklerimiz olduğu gibi Trabzonlular Derneğimizin de yanında yer almaya devam edeceğiz dedi. Daha sonra Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Karagüzel, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a Kadırga Şenliklerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız