Menu

BAŞKAN KARATECİLERİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2016-06-13

 

 

2015 yılı Kasım ayında başlayıp 5 Haziran 2016 tarihine kadar her ay düzenli olarak devam eden Sakarya Ligi İller Arası Karate Şampiyonası’na 15 il ve 850 sporcu katıldı. Müsabakalarda Orhangazi’yi Aslım Spor ve Erdoğan Spor kulüpleri temsil etti.

Şampiyonada Orhangazi’yi temsil eden sporcular, hocaları Ramazan Erdoğan, Osman Yazıcı ve Muhsin Yılmaz ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret ettiler. Sporcular, müsabakayla ilgili 7 ay boyunca tüm ihtiyaçlarını karşılayan Belediye Başkanı Çağlayan’a teşekkür etti.

Karate hocaları Osman Yazıcı ve Ramazan Erdoğan, gelecek sezon ligi Orhangazi’de başlatmak istediklerini söyledi. Yüzlerce sporcunun katılacağı şampiyona sayesinde hem ilçenin tanıtımının yapılacağı hemde çocuklarının spora olan ilgilerinin artacağını ifade ettiler.

            Orhangazi’de 300’ü aşkın karateci olduğu bilgisini alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise, karatedeki potansiyelin ortaya çıkartılması gerektiğine dikkat çekerek, Ramazan bayramından sonra bu yönde temaslarının olacağını bildirdi. Çağlayan ayrıca, Sakarya’daki şampiyonada başarılı olan sporcuları da ayrı ayrı tebrik ederek hediyeler verdi.  

            7 ay devam eden Karate liginde kumite dalında dereceye giren sporcular ise şöyle; Polat Dinç 1, Hamza Yazıcı 1, Emre Arol 2, Muhammed Can 1, Faruk Zeytinci 3, Arda Yıldız 3, Gökhan Karagüzel 3, Emirhan Tayar 3, Elif Karagüzel 2, Yiğitcan Koçak 2, Yağmur Zeytinci 3, İlkay Mert Özcan 3, İbrahim Gölbaşı 2, Emre Altınbaş 3.                     

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler