Menu

BAŞKAN KAVŞAK VE PARKE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Yazdır / Tarih: 2016-11-22

Orhangazi Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde parke, kaldırım ve tretuar çalışmalarını sürdürüyor. Orhangazi Belediyesi, nisan ayında yapılan ihale sonrasında ilçe genelinde parke yol, kaldırım, tretuar ve dış mahallelerde parke yol çalışmalarını sürdürüyor.

7 AYDA 74 BİN M2 PARKE

Orhangazi Belediyesi, mayıs ayında başlattığı kaldırım çalışmaları kapsamında ilçe genelinde 12 bin m2 parke 32 bin m2 tretuar ve dış mahallelerde ise toplamda 30 bin m2 parke yol olmak üzere 74 bin m2 parke çalışması yaptı.

ÇAĞLAYAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, halen siteler bölgesi Şehit Hüseyin Uslu caddesine bağlantıları olan sokaklarda devam eden parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye başkan yardımcıları ile birlikte devam eden Parke Çalışmalarını inceleyen Başkan Çağlayan, alt yapı çalışmalarının tamamlandığını buna karşılık şehrin genelinde asfalt çalışmalarını da yüzde 99 oranında tamamladıklarını belirterek, bazı bölgelerde parke çalışmalarımız devam ediyor.

Buna karşılık Orhangazi Belediyesi olarak da şehrin her bölgesinde kaldırım çalışmaları yürütüyoruz. Amacımız tüm bu çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamak dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız 

Diğer Haberler