BAŞKAN NEŞET ÇAĞLAYAN ERGEN VE YAMAK AİLESİNİN KONUĞU OLDU

Yazdır / Tarih: 2017-10-05

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yoğun programlarının arasında vatandaşların evlerine de misafir olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, önceki gün Hürriyet Mahallesinde Yamak ve Ergen ailelerinin evlerini ziyaret etti. Belediyem Benimle Projesi ile Orhangazi Belediyesinin devam ettirdiği evde sağlık hizmetleri ve evde temizlik hizmetleri ekiplerinin çalışmaları esnasında vatandaşlardan gelen çağrıya karşılık veren belediye başkanı Neşet Çağlayan, Hürriyet Mahallesi Pınar Sitelerinde yaşayan Yamak ve Ergen ailelerini ziyaret etti. Çağlayan, aile fertleri ile sohbet edip onların talep ve beklentilerini dinledi. Ailelerin küçük fertlerine oyuncak hediye eden Çağlayan, ailelerden gelen taleplerin de yerine getirilmesi için ekiplere talimat verdi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflra İçin Tıklayınız