Menu

BAŞKAN ORHANGAZİSPOR İLE BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-25

 

Çınar Restaurant’ta düzenlenen moral yemeğine; Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Büyükşehir Orhangazi Koordinatörü İsmail Özbey, Orhangazispor’un yeni başkanı Adnan Bayram, eski başkanı Recep Alemdar, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 28 Aralık’ta başlayacak 10 günlük Antalya kampı öncesindeki yemekte konuşan Kulüp Başkanı Adnan Bayram, Orhangazispor camiasını yalnız bırakmayan ve en büyük destekçisi olan Belediye Başkanı Çağlayan’a teşekkür etti.   

 

“BU SENE BU İŞİ BİTİRELİM İSTİYORUZ”

Yemekteki konuşmasında futbolculara seslenen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan,

90 dakikalık maçın ilk 45 dakikasının tamamlandığını hatırlatarak, “Hayırlısıyla ikinci 45 dakikaya hazırlık sürecimiz başladı. Kamp süreci ve sonrasında müsabaka boyutuyla beraber ikinci 45 dakikayı inşallah ilk yarıdaki başarıyla beraber daha da üzerine koyarak tamamlanmasını diliyorum. Bu noktada her zaman ifade ettiğimiz gibi sizlere olan güvencimiz inancımız tamdır. Kalitenizi biliyoruz, bunu ilk yarıda test ettirdiniz. İnşallah ikinci yarıda hem karakter yapınızla hem kalitenizle beraber çıtayı daha da yukarı taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. İnşallah bu 90 dakikada işi bitiririz diye ümit ediyoruz. Olmadı uzatmalarda,  belki playoflarda inşallah bu sene bu işi bitirelim istiyoruz. Sizlerin sahaya yansıtacağınız gücünüz bizlerin yönetici ağabeyler olarak sizlere olan desteklerimizle beraber inşallah el birliğiyle bu süreçten başarıyla çıkacağız.” Dedi.  

 

YENİ FUTBOLCULARA ‘HOŞGELDİN’

Takıma yeni katılan futbolculara hoş geldiniz diyen Başkan Çağlayan, ‘Yeni arkadaşlarımız da inşallah bu güzel uyuma en kısa sürede adapte olacaklardır. Sizlerin bu kardeşlik ve arkadaşlık bağını inşallah onlarda kısa zamanda tesis ederler ve hep beraber güle oynaya bir ikinci yarı geçiririz diye ümit ediyorum.”dedi.

 

ALEMDAR YİNE CAMİADA

Bazı futbolcuların kafasında soru işaretleri olabileceğini dile getiren Başkan Çağlayan; Kulüp başkanlığı noktasında bir görev değişimi oldu. Bu sadece bir görev değişimi. Sebepler hiç önemli değil. Recep başkanımız yine bizimle beraber olacak. Yine bu camianın içinde, çalışmaların içinde olacak. Yönetim zaten aynen görevine devam ediyor. Sadece ikinci başkanımız birinci başkanlık görevini üstlendi. Adnan ağabeyimiz inşallah bu süreci sağlıklı bir şekilde yürütecektir.  Bizler buradayız, Kaymakamımızla yerel idaremizle, ilçedeki bütün mülki erkanla birlikte inşallah topyekun bu mücadelenin içinde olacağız. Güçlerimizi birleştirdiğimizde başarıların kaçınılmaz olduğunu hepimiz biliyoruz.” Diye konuştu.

Çağlayan, Antalya kampı ve sonrasındaki müsabaka sürecinin tüm camiaya hayırlı olmasını dilerken, “Kazasız, belasız, sakatlık olmayan bir sezon geçirmenizi diliyorum.” Dedi. 

 

Diğer Haberler