BAŞKAN TBMM'DE BAKANLARLA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2016-02-23

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları Necmettin Şahin ve Tarık Erdem, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve teşkilat yöneticileri ile Ankara’ya gitmişti. Çeşitli görüşmeler için Ankara’da bulunan Başkan Çağlayan’ın AK Parti grup toplantısından sonraki durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi (T.B.M.M.) oldu. Burada Milletvekili İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan ile bir araya gelen Orhangazi heyetine İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve AK Parti İznik ilçe başkanı Mahmut Hersekli de eşlik etti. Heyet, Meclis koridorlarında Türkiye’nin önemli isimleri ile kısa süreli görüşmeler yaptı. Orhangazi ve İznik heyeti Meclis’te Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile buluştu.

Orhangazi heyeti ile Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu hakkında sohbet eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Samanlı Tüneli’ne Orhangazi adının verilmesiyle ilgili çalışmaların tamamlandığını söyledi. Bakan Yıldırım, tünelin giriş ve çıkışındaki tabelaların da değiştirilerek ‘Orhangazi Tüneli’ olarak düzenleneceğini bildirdi.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız