BAŞKAN TEMİZLİK İŞÇİLERİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-17

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları ve Temizlilk İşleri Müdürü ve yöneticileri ile birlikte Orhangazi genelinde temizlik işinde çalışan işçilerle Kahvaltı programında bir araya geldi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün tüm çalışanları ile sahada çalışan temizlik işçilerinin tamamının katıldığı kahvaltı programında konuşma yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, belediyenin en önemli birimlerinden birisinin Temizlik İşleri Müdürlüğü ve bu birimde çalışan personelin en önemli işi icra ettiğini belirterek, bugüne kadar alt yapı çalışmaları nedeniyle yaptığımız çalışmalar çok fazla öne çıkmıyordu.

Ancak şehirde asfat ve parke çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yapacağı çalışmalar daha fazla dikkat çekecek. Tüm personelimize güvenimiz tam. Bizler Orhangazi’nin daha yaşanabilir bir kent olabilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Bunu da sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz dedi. Çağlayan, Orhangazi Belediyesi’nin tüm birimleri ve çalışanları ile büyük bir aile olduğunun da altını çizerek, el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz dedi.