Menu

BAŞKAN YENİ GÜRLE MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-03-02

Orhangazi Belediyesi, Yeni Gürle Mahallesi’nde hummalı çalışmalar yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kısa bir süre sonra Yeni Gürle’nin yeni görünümüne kavuşacağını söyledi.

 

Başkan Çağlayan’a, Yeni Gürle’deki çalışmaları incelemesinde Başkan yardımcıları S.Tarık Erdem, Şemsi Kılıç, Necmettin Şahin, Aydın Sancar, Uludağ Üniversitesi Orhangazi MYO Müdürü Birol Taş da eşlik etti. Yeni Gürle Mahallesi Muhtarı Adnan Sakallı’nın karşıladığı Çağlayan ve beraberindeki heyet vatandaşlarla sohbet etti. Çağlayan ardından da çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Geçtiğimiz Aralık ayında Yeni Gürle’ye gelerek planlamalar yapan Çağlayan, kısa süre içinde başlatılan ve son aşamalara kadar ulaşan çalışmaların aynı hızla devam edeceğini söyledi.

 

Yeni Gürle Camii’nin altında bulunan ve yaklaşık 20 yıl önce yapılan tuvaletler ve misafir banyosu kullanılamaz hale gelmişti. Belediye ekiplerinin yıkımını tamamladığı alanda bay, bayan ve engelli tuvaletleri yapılacak. Abdest alma alanlarının da yer alacağı çalışma kapsamında, misafir banyosu da yeniden inşa edilecek.

 

Belediye, Yeni Gürle meydanı ile ilgili de çalışma yapacak. Meydandaki çardağın kaldırılacağını ifade eden Başkan Çağlayan, yeniden düzenlenecek köy meydanının Yeni Gürle’ye yeni bir görünüm kazandıracağını söyledi.

 

Belediye, Yeni Gürle’de çocukları da unutmadı. Kısa süre önce başlatılan çocuk oyun ve çocuk spor alanında çalışmalar tamamlandı. Ekipler yakın zamanda çocuk oyun alanının beton zemininde de çocukların yaralanmaması için çalışma yapacak.

 

 

Orhangazi’ye bağlı tüm mahallelerde başlatılan asfalt ve parke çalışması Yeni Gürle’de de hızla devam ediyor. İlçenin neredeyse her köşesinde parke taşı ve asfalt çalışmaları yapan Belediye, Yeni Gürle’nin eksik kalan sokaklarına el attı. Ekipler kalan noktaları parke taşı ile kaplamak için aralıksız çalışıyor.

 

Çalışmaları incelemek üzere Yeni Gürle’ye gelen Başkan Çağlayan, köy halkı ile de sohbet etti. Muhtar Adnan Sakallı ve Yeni Gürle sakinleri köylerine verilen destek için Çağlayan’a teşekkür etti.

 

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

   

Diğer Haberler