Menu

BAŞKAN YENİKÖYDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Yazdır / Tarih: 2016-02-02

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, dış mahallelerde vatandaşları dinleyip sorunlarına çözüm aradığı Halk Günlerini sürdürüyor. Başkan Çağlayan, Belediye Başkan yardımcıları ve Birim müdürleri ile birlikte Yeniköy Mahallesindeydi. Eski belediye binasında Orhangazi Belediyesi personelinden mahalle ile ilgili sorun ve talepleri dinleyen belediye başkanı Neşet Çağlayan, daha sonra vatandaşları kabul etti. Belediye binasına gelen vatandaşlar başkan Çağlayan ile bire bir görüşüp onları dinledi.

KADINLAR İŞ ALANI İSTİYOR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’la görüşen Yeniköylü bir bayan Yeniköy’de yaşayan ev hanımlarının ev bütçelerine katkı sağlayacak bir iş alanı talebi oldu. Başkan Çağlayan, Yeniköylü kadınların taleplerini belirlemeleri halinde Belediye olarak bu konuda bir alan oluşturabileceklerini ve Yeniköylü kadınların boş vakitlerini değerlendirip ev bütçelerine de katkı sağlayabilecekleri bir kurs yada iş sahası oluşturulmasına destek olabileceklerini ifade etti.


VATANDAŞLAR SORUNLARINI ANLATTI

Başkan Çağlayan ile Yeniköy Belediyesi binasında bir araya gelen vatandaşlar, Çağlayan ve birim müdürlerine mahalleleri ile ilgili eksiklik ve talepleri dile getirdiler. Çağlayan, vatandaşlardan gelen talepleri not edip çözümleri için ilgili birimlere talimatlar verdi. Başkan Çağlayan, dış mahallelerdeki bu tür buluşmaları daha da sıklaştıracaklarını belirterek, vatandaşlarımızın ayağına gitmek, onların yaşadıkları sorunları yerinde tespit ederek çözümler üretmek istiyoruz. Sürekli vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bu tür buluşmalarla da bir çok meseleyi de daha hızlı çözüme kavuşturmuş oluyoruz dedi.

 

Diğer Haberler