BAŞKAN YGS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİ UĞURLADI

Yazdır / Tarih: 2016-03-14

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, YGS sınavı için Orhangazi’den sınav merkezlerine giden öğrencileri Terminalden uğurladı. Orhangazi Belediyesi tarafından ücretsiz olarak Gemlik, Yalova ve Bursa’daki sınav merkezlerine giden öğrencilerle sohbet eden Başkan Çağlayan, öğrencilere başarı diledi.

Velileri ile birlikte sınav merkezlerine giden öğrencilere Orhangazi Belediyesi Kültür Müdürlüğü ekipleri puaça, simit, çikolata ve su ikramında bulunuldu. Bazı öğrenciler belediye başkanı Neşet Çağlayan ile fotoğraf çektirirken, başkan Çağlayan, minibüslerdeki öğrencilerle sohbet edip sınavda başadı diledi. Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ile birlikte öğrencileri uğurlayan Çağlayan, sohbet ettiği öğrencilere sınav ile ilgili de sakin olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.