BAŞKANDAN ALTEPE ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2015-10-26

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın 4 Kasım tarihinde düzenlenecek olan Zeytin ve 5 Kasım tarihinde düzenlenecek olan Turşu Festivali’ne davet için başlattıkları Bursa Protokolü ziyaretleri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile tamamlandı. Başkan Çağlayan’ın Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altep’ye gerçekleştirdiği ziyarette Altepe’ye festivallerin davetiyesi takdim edilirken, festival ürünlerinden oluşan sepet ise Altepe’ye takdim edildi.

Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe Büyükşehir Belediyesi olarak yeni yasa ile birlikte ilçelerin her ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını belirterek, Festivaller de bunlardan bir tanesi. Orhangazi ilçemize yaptığımız hizmetlerin yanı sıra bu tür sosyal çalışmalarda da her zaman yanlarında yer alacağız dedi.