BAŞKANDAN İMAM HATİP ORTAOKULUNA ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-02-18

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Çağlayan Meclis üyesi Selahattin Çelik ile birlikte İmam Hatip Ortaokulu’nu gezdi. Başkan Çağlayan, İmam Hatip Ortaokulu’nda normal eğitim alan öğrencilerin yanı sıra, yarım gün normal eğitim, yarım gün de hafızlık eğitimi alan Kız İmam Hatip Öğrencilerini ziyaret etti. Okul idarecileri, Hafızlık eğitimi verilen sınıflarda öğrencilerin sabahtan öğlene kadar tüm derslerden eğitim gördüklerini, öğlenden sonra ise hafızlık eğitimi aldığını belirterek, şu aşamada ortaokul seviyesinde olup hafızlık eğitiminde yarıya kadar ulaşmış öğrencilerimiz var dedi.

ÇAĞLAYAN; EĞİTİME HER ALANDA DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İmam Hatip Ortaokulunda minik yavrularımızın aldığı eğitimin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Onlar eğitimlerini sürdürsün, destek bizden dedi. Başkan Çağlayan, İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere hediyeler verdi.