Başkanımız Şehit Aileleri İle Kahvaltıda Buluştu

Yazdır / Tarih: 2015-03-12

BAŞKANIMIZ ŞEHİT AİLELERİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Ak Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen ve Titiz Pastanesi’nde gerçekleştirilen Kahvaltılı Toplantılarının ilkinde Şehit Aileleri AK Parti Kadın Kolları’nın davetlisi oldu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Kadın Kolları Başkanı Hacer Cemre Yavuz’un da katıldığı kahvaltılı toplantıya Orhangazi’deki şehit aileleri katılım gösterdi. Zaman zaman renkli, zaman zaman ise duygusal anların yaşandığı kahvaltıda konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Cemre Yavuz, İstiklal Marşımızın Kabulünün 94.Yıldönümü ve şehitler haftası nedeniyle Şehit Ailelerimizle bir araya gelmek, onlarla sohbet etmek ve onların varsa talep ve isteklerini dinlemek için bir araya geldiklerini belirterek, bizler her konuda şehit ailelerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz dedi. AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ise Şehit ailelerinin her türlü sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek, şehitlik mertebesi en yüce mertebelerden birisi. Bizler şehit ailelerimizin hem güzel günlerinde hem de acılı günlerinde yanlarında olmasını bildik. Bundan sonra da böyle olacak dedi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise konuşmasında şehitlerimizin mertebeleri belli. Onlar mertebelerin en yücesine ulaştılar. Şehit ailelerimiz bizlere şehitlerimizin emanetidir. Biz de bu emanete her zaman gözümüz gibi bakmakla mükellefiz dedi. Çağlayan, her zaman bir ve beraber olacaklarını da belirterek, artık bizler sizlerin evlatlarıyız, kardeşleriyiz. Bizleri evladınız olarak göreceksiniz. Olmasını istemeyiz ama olan her türlü sıkıntınızda kapılarımız 24 saat sizlere açık olacaktır dedi. Şehit aileleri adına konuşan Şehit Babası İlhan Özçelik ise şehit ailelerinin böyle bir organizasyonda ilk kez bir araya getirildiğini belirterek, özel günlerde ramazan aylarında zaman zaman bu tür organizasyonlar olurdu. Ancak böylesi ilk kez oldu. Bunu düşünen Kadın Kolları’na teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizler sadece hatırlanmayı isteyen insanlarız. Bizleri daha sık hatırlarsanız bizleri daha da sevindirmiş olursunuz dedi.