BAŞKANIN KOLTUĞU MİNİK ZEYNEP SUDE’NİNDİ

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu Kurtuluş İlkokulu 4.sınıf öğrencisi 23 Nisanda koltuk Zeynep Sude’ye bıraktı. Okul idarecileri ve diğer öğrencilerle birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret eden Zeynep Sude Korkmaz protokol üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette belediye başkanı Neşet Çağlayan’ın makamına oturdu ve bir günlüğüne belediye başkanı oldu. Başkanlık makamında notlar alıp personele talimatlar yağdıran Zeynep Sude daha sonra belediye başkanı Neşet Çağlayan’a ilçede yapılmasını istediği çalışmaları sıraladı. Minik Zeynep kaldırımlara araçların park edilmemesini ve daha çok çocuk parkı yapılmasını istedi. Başkan Çağlayan’a çiçek verip elini öpen Zeynep Sude başkanlık makamında da çeşitli notlar alarak personele iletti.