Menu

BAŞKAN'IN RAMAZAN AYI MESAJI

Yazdır / Tarih: 2016-06-06

 

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ramazan Ayı nedeniyle yayımladığı mesajda kardeşlik, paylaşma ve dayanışma duygularına dikkat çekti. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’na bir kez daha ulaşmanın büyük mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Çağlayan, “İslam aleminin özlemle beklediği Ramazan-ı Şerif’e ulaşmanın coşku ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan Ayı, sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Dini ve insani duyguların yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve Allah katında sınırsız ödüllerin verildiği mübarek bir aydır. İyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gereken Ramazan Ayı, yardımlaşma ve paylaşmanın doruğa ulaştığı aydır.” dedi.  

 

SOSYAL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ ARTACAK

Sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Orhangazi Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan katkıları Ramazan Ayı’nda da artarak süreceğini, muhtaca, yolcuya iftar sofrası açmaya devam edileceğini belirten Çağlayan, Ramazan’da vatandaşlarla daha çok bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağını bildirdi.  

 

BARIŞ VE HUZUR İÇİN FIRSAT AYI

Ramazan Ayı’nın barış ve huzur açısından da bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Çağlayan,

“Ülkemizde yaşanan acı olayların geride kalması için milletçe bütünleşeceğimiz, barışın çevresinde birlik olacağımız savaşların olmadığı, nifak ve fitneden uzak, huzur içinde kardeşçe yaşamak için yeni bir başlangıç olarak gördüğümüz Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Diğer Haberler