BASKETBOLCULAR ANADOLU EFES'İN KONUĞU OLDU

Yazdır / Tarih: 2018-03-15

Orhangazi Belediyespor bünyesinde Basketbol Kış okullarını yürüten minik basketbolcular, Anadolu Efes Takımının davetlisi olarak İstanbul’a gitti. İstanbul Maltepe’de Anadolu Efes’in alt yapı tesislerinde minik basketbolcularla dostluk maçı oynayan Orhangazi Belediyesporlu basketbolcular daha sonra Orhangazi’ye döndü. Küçük sporcuların ailelerinin de katıldığı gezi ile ilgili konuşan Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş, geleceğin basketbolcularını yetiştirdiklerini belirterek, hem kış basketbol okullarımıza hem de düzenlenen bu geziye destek olan Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’a teşekkür ediyorum dedi. Öğrenci velileri ise çocuklarına spor yapma olanağı sağlamasından dolayı Başkan Çağlayan’a teşekkür ettiler.