BAYBURT BELEDİYE BAŞKANI METE MEMİŞ BAŞKAN ÇAĞLAYAN'I ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-12-27

Bayburt  Belediye Başkanı Mete Memiş, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Orhangazi Bayburtlular Derneği Başkanı ve Meclis üyesi Selahattin Çelik, Meclis üyesi Halil Kurtulmuş, Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ve Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü İsmail Özbey’in de hazır bulunduğu ziyarette Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Beşet Çağlayan’a çalışmalarından dolayı teşekkür edip kutladı. Mete Memiş, Orhangazi’de çok sayıda Bayburtlu yaşadığını belirterek, hemşehrilerimizle bizler de sık sık görüşüyoruz. Orhangazi’de Neşet Çağlayan’ın Bayburtlular ve diğer tüm hemşehri dernekleri ile son derece iyi ilişkiler içinde olduğunu öğreniyoruz.

Bu husus Orhangazi için son derece önemli. Bu konuda Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’ı kutluyorum dedi. Ziyarette Mete Memiş, Bayburt’un tarihi saat kulesinin maketini Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a hediye ederken Çağlayan ise Orhangazi ürünlerinin yer aldığı bir sepeti Mete Memiş’e takdim etti.