BAYRAM ARİFESİNDE MEZARLIKTA KURAN-I KERİM OKUNDU, VATANDAŞLARA ÇİÇEK DAĞITILDI

Yazdır / Tarih: 2016-09-19

Orhangazi Belediyesi, Bayram arifesi geleneğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın göreve gelmesiyle birlikte başlatılan arife günü Mezarlıkta Kuran-ı Kerim ve dua programı Kurban Bayramı öncesinde de gerçekleştirildi. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın hazır bulunduğu Mezarlık programında, Kuran-ı Kerimler okundu, dualar edildi.

10 BİN ADET ÇİÇEK DAĞITILDI

Mezarlıkta arife günü gerçekleşen programda daha sonra AK Parti Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, vatandaşlara mezarlıklarda kullanılmak üzere çiçek dağıtımı yaptı. Orhangazi Belediyesi arife günü tüm mezarlık bölgelerinde vatandaşlara 10 bin adet çiçek dağıttı. Mezarlıkta vatandaşlarla bayramlaşan ve mezarlık ziyareti yapan Başkan Çağlayan ve beraberindekiler daha sonra mezarlıktan ayrıldılar.