Bayram Öncesinde Minik Hastalara Oyuncak, Büyük Hastalara Çiçek

Yazdır / Tarih: 2024-06-12

Orhangazi Belediyesi, Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları kurban bayramı vesilesiyle ziyaret ederek onlara moral verdi. Ziyaret, Beyaz Masa ekipleri tarafından gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın eşi Kıymet Aydın da ziyarette ekiplerle birlikte yer aldı.

Orhangazi Belediyesi, halkla bir arada olma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, Beyaz Masa ekipleri, Devlet Hastanesi'nde yatarak tedavi gören hastalara çiçekler hediye ederek Başkan Bekir Aydın'ın iyi dileklerini ve selamlarını iletti. Ziyaret sırasında hastalarla yakından ilgilenen ekipler, onların ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledi. Minik hastalar da unutulmayarak onlara oyuncaklar hediye edildi. Hastalar, ziyaretin kendilerine moral verdiğini belirterek, ekiplere ve Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Beyaz Masa ekipleri, hastane ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. "Başkanımızın direktifleri doğrultusunda, her zaman hemşehrilerimizin yanında olmayı amaçlıyoruz. Hastalarımızın moral ve motivasyonunu artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara çiçek ve küçük hastalarımıza oyuncaklar vererek, biraz olsun yüzlerini güldürmeye çalıştık. Bizi içtenlikle karşılayan hastalarımıza ve hastane yönetimine teşekkür ederiz," şeklinde konuştu.

Orhangazi Belediyesi'nin hastane ziyaretleri, hem hastalar hem de hastane personeli tarafından ilgi ile karşılandı. Bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı ve moral desteğini güçlendirdiği ifade edildi. Kurban Bayramı öncesi gerçekleştirilen bu ziyaret, bayramın manevi atmosferine katkıda bulundu.