BEBEK BAKIM VE EMZİRME KABİNİ HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-11-23

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi’de Cumhuriyet Alanına yerleştirilen ve uzun zamandır hizmet vermeye devam eden Bebek Bakım ve Emzirme Kabini, Orhangazili bebekli annelerin en önemli ihtiyaçlarından birisine yanıt veriyor.

ÖZEL KART SİSTEMİ İLE KULLANILIYOR

Bebekli Annelerin kullanımına sunulan Bebek Bakım ve Emzirme Kabini, annelere temin edilen özel bir kartla kullanılıyor. Bebek kabinlerini kullanmak isteyen bebekli anneler kartlarını ise Belediye Binası girişindeki Ak masalara müracaat ederek temin edebiliyorlar.

Kent merkezinde hijyenik kabin

Kabinler sokak kütüphanesi, bilgi ünitesi ve bebek emzirme odası olarak vatandaşlara hizmet veriyor. Kabinlerde, uygun sıcaklık, hijyen ve güvenilirlik ön planda. LCD bilgi ekranı ve bilgilendirici broşürler de vatandaşların bebeklerinin bakımını yaparken bilgilenmelerini de sağlıyor. Kabine aynı anda en fazla iki annenin girebilirken, kabin koşulları engelli anneler de düşünülerek yapılmış durumda.