Menu

Belediye Başkanı Aydın Atıcılarla Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2024-02-29

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Orhangazi Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Aydın ve beraberindekiler, dernek üyeleri ile keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, Orhangazi'nin gelişimi ve kalkınması için çalıştıklarını belirterek, Cumhur İttifakı'nın güçlü bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Bekir Aydın, "Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Hedefimiz, Orhangazi'yi daha yaşanabilir, daha modern ve daha müreffeh bir ilçe yapmak. Bu doğrultuda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Siz değerli dernek üyelerimizden de destek ve dua bekliyoruz." dedi.

Aydın, Orhangazi Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği'nin önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek, derneğin faaliyetlerini takdirle karşıladığını dile getirdi. Belediye Başkanı Bekir Aydın "Derneğiniz, avcılık ve atıcılık sporunun gelişmesine katkı sağlıyor. Derneğinizin çalışmalarını destekliyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.“ diye konuştu. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Diğer Haberler