Belediye Başkanı Aydın, Cuma Buluşmaları ile Hemşehrileriyle Birlikteliğini Sürdürüyor

Yazdır / Tarih: 2024-04-19

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Randevusuz Halk Buluşmalarını ikinci dönemde de devam ettiriyor. Bu etkinlik kapsamında Başkan Aydın, hemşehrileriyle bir araya gelerek onların sorunlarını ve önerilerini doğrudan dinleyip anında çözüm üretmeyi hedefliyor.

Cuma buluşmaları, her hafta cuma günleri saat 10:00 ile 12:00 arasında başkanlık katında gerçekleştiriliyor. Başkan Bekir Aydın, bu geleneksel buluşmaların, vatandaşlarla etkileşimi sürdürmenin ve Orhangazi'nin ihtiyaçlarını ve taleplerini daha iyi anlamanın önemli bir yolu olduğunu belirtti.

Cuma buluşmaları ikinci dönemde de devam edecek

Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklamada, "Bizleri yeniden göreve getiren hemşehrilerimizle bir arada olmaya devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu kapsamda ikinci dönemimizin ilk Cuma Buluşmasını gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizle sohbet ettik, sorunlarını dinledik ve Orhangazi'miz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Yeni dönemde de bu buluşmalara ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

65 Yaş üzeri ve Engelli Vatandaşlara Öncelik Veriliyor

Cuma Buluşmalarında 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlara öncelik tanınarak, buluşmalara katılım geliş sırasına göre yapılıyor. Belediyeye erişimde zorluk çeken vatandaşlar için önceden bilgi vermek koşuluyla belediyeye ait araçlarla evlerinden alınıp buluşma yerine getirme hizmeti sunuluyor.

Bu uygulama, Belediyenin vatandaşlarla doğrudan temas kurarak, onların görüş ve önerilerini anında değerlendirebilmesini sağlıyor. Başkan Aydın'ın bu çabası, Orhangazi'de daha etkili ve verimli bir yerel yönetim hizmeti sunmayı hedefliyor. Bu şekilde, Belediyenin vatandaşların ihtiyaçlarına daha duyarlı ve hızlı bir şekilde yanıt verebilmesi amaçlanıyor.