Belediye Başkanı Aydın Cuma Buluşmaları Kapsamında Misafirleriyle Görüştü

Yazdır / Tarih: 2023-01-20

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Halkla Randevusuz, Cuma Buluşmaları, kapsamında görüşmelerini gerçekleştirdi. Randevusuz Halk Buluşmaları her hafta Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılmaya devam edilecek. Cuma Buluşmasında, Belediye gelen vatandaşların sorun ve önerileri dinlenerek, Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Aydın bu çerçevede halkla daha yakın işbirliği içerisinde olabilme bağlamında randevu olmaksızın Orhangazililerle buluştu. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede, Cuma Buluşmaları, başlığı altında her hafta Cuma günleri, saat 10.00, 12.00 arasında düzenlediği randevusuz şekilde Orhangazililerle buluşmalarının bir yenisini bu hafta gerçekleştirdi. Cuma Buluşmalarından, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Randevusuz, Cuma Buluşmalarına, önümüzdeki haftalarda öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olduğunda, Orhangazi Belediyesinin sosyal medya hesaplarından vatandaşlara duyurulacak. Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelememe durumu olan Orhangazililer bütün Cuma Buluşmalarında gerçekleştirildiği gibi bundan sonraki buluşmalarda da, önceden Belediyeye bilgi vermeleri koşuluyla, Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınacak. Cuma Buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor. Cuma Buluşmaları çerçevesinde yapılan görüşmelerde Başkan Aydınla misafirleri arasında sıcak sohbetler gerçekleştirildi.