Menu

Belediye Başkanı Aydın, Cumhur İttifakı Başkanları ile Birlikte Çalışmalarına Hız Verdi

Yazdır / Tarih: 2024-02-27

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ikinci dönem için Cumhur İttifakı başkanlarıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aydın, ilçenin farklı mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor ve destek istiyor.

Başkan Aydın'a seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, belediye meclis üye adayları ve teşkilat mensupları da eşlik ediyor.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, son olarak Cami Kebir Mahallesi, kapalı Pazaryeri ve Hürriyet Mahallesi'nde bir tur düzenledi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Aydın, hayırlı işler temennisinde bulundu ve ikinci dönemde yapmayı planladığı projeleri anlattı.

Kalfalık Dönemimize Hazırlanıyoruz

Başkan Bekir Aydın, Orhangazi'yi daha yaşanabilir, daha modern ve daha huzurlu bir ilçe yapmak için çalıştıklarını belirterek, "Belediye olarak yaptığımız hizmetlerin yanı sıra şehrimizin değerleriyle de sürekli iletişim halindeyiz. Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan örnek alarak söylediğimiz gibi kalfalık dönemimize hazırlanıyoruz. İkinci dönemde Orhangazi'ye daha çok yatırım yapmak, daha çok proje gerçekleştirmek için tekrardan desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Cumhur İttifakı Başkanları Çalışmaları Birlikte Yürütüyor

Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu da Belediye Başkanı Aydın'a tam destek verdiklerini ifade ederek, "Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın, ilçemize çok güzel hizmetler yaptı. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için ortak akılla çalıştı. Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber çalışıyoruz. İnşallah ikinci dönemde de Orhangazi'ye hep beraber daha güzel günler yaşatacağız.” Diye konuştu.

Aydın ve Cumhur İttifakı başkanları, seçim çalışmalarına ilerleyen günlerde de devam edeceklerini söyledi.

Diğer Haberler