Menu

Belediye Başkanı Aydın, Esnaf ve Sanatkârlar Temsilcileri ile Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-02-28

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Orhangazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nı ziyaret ederek, esnaf ve sanatkârların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Aydın'a, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, belediye meclis üye adayları ve ittifak mensupları da eşlik etti. Başkan Bekir Aydın, ziyaretler sırasında kooperatif başkanı Mehmet Güler ve oda başkanı Turgay Durmuş ile Orhangazi'nin gelişimi ve kalkınması için fikir alışverişinde bulundu.

Esnaf ve sanatkârların Orhangazi'nin can damarı olduğunu belirten başkan Aydın, "Sizlerin desteği ve işbirliği ile Orhangazi'yi daha güzel, daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe yapmak için çalışıyoruz. Sizlerin sorunlarını ve önerilerini dinlemek, çözüm üretmek bizim görevimiz. Biz sizlerin yanındayız, sizler de bizim yanımızda olun." dedi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, "AK Parti İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu, MHP İlçe Başkanımız Halil Bozoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte iki güzide kuruluşumuzu ziyaret ettik. Uzun uzun görüşüp kentimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Nazik misafirperverlikleri için kooperatif başkanımız Mehmet Güler ile oda başkanımız Turgay Durmuş'a ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Kurum ve kuruluşlarımızla tam bir uyum içinde çalışmalarımıza yeni dönemde de devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın ve Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, kentin değerleriyle buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

Diğer Haberler