Menu

Belediye Başkanı Aydın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2023-05-24

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, kahvaltıda Muhtarlarla buluştu. Buluşma Hanımlar Lokalinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın eşi Kıymet Aydınla birlikte katıldığı buluşmaya Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Muhtarlar iştirak etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu sürdürmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede kahvaltı programında Orhangazi’nin muhtarlarıyla bir araya geldi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Orhangazi’nin mahalleleri ile ilgili sorun ve talepler bağlamında fikir alışverişinde bulunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, muhtarlarımız hizmet verme de geceleri gündüzleri olmayan mesai arkadaşlarımızdır, diyerek sözlerine“ muhtarlarımız deyimin tam anlamıyla en yerel yöneticilerimizdir. Onlar vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde en yakınlarında bulunabilen kişilerdir. Bu nedenle işleri hem zor hem de çok keyiflidir. Muhtarlarımızın hakları ve çalışma şartları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde geliştirilmiş ve bugünkü hale getirilmiştir.” Şeklinde devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Orhangazi’mizi daha iyi, daha güzel bir hale getirebilmek için birlikte çalıştığımız muhtarlarımızda buluştuk. Değerli muhtarlarımızda Orhangazi’mizi konuştuk, mahallelerimizin ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bizler için gerçekten çok yararlı bir toplantı olmuştur. Davetimize icabetlerinden dolayı değerli muhtarlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler