Menu

Belediye Başkanı Aydın Santral Yolu Bölgesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2024-02-26

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Aydın, son olarak Cumhur İttifakı ilçe başkanları ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Santral Yolu bölgesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Aydın, burada hemşehrilerine, Cumhur İttifakı olarak Orhangazi'ye hizmet etmeye devam etmek istediklerini belirtti ve 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden destek istediklerini ifade etti.

Hep Birlikte Daha Güzel Günlere

Belediye Başkanı Aydın yaptığı açıklamada, "Bu güzel şehrimizin her bir köşesindeki hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Santral Yolu Caddesi'nde Cumhur İttifakı ilçe başkanlarımız Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte hemşerilerimizle bir araya geldik. Onlara projelerimizi anlatıp yeniden destek istedik.” Diyerek hemşerilerine “ Bizim tek amacımız Orhangazi'yi daha yaşanabilir, daha modern, daha güvenli bir şehir yapmak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Orhangazi'ye yaptığımız hizmetler ortada. Yeni dönemde de bu hizmetleri artırarak devam ettirmek istiyoruz. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizlere güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Hep birlikte Orhangazi'yi daha güzel günlere taşıyalım.” Şeklinde seslendi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, Santral Yolu civarında vatandaşlarla tek tek selamlaştı, sorun ve önerilerini dinledi.

Başkan Aydın, seçim çalışmalarını ilerleyen günlerde de sürdürerek,  bu kapsamda şehrin değerleriyle bir arada olup, Orhangazi'nin geleceği için istişarelerde bulunacak.

Diğer Haberler