Menu

Belediye Başkanı Aydın Turşunun Ustalarıyla Buluştu

Yazdır / Tarih: 2024-03-15

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu ile birlikte, turşusuyla ünlü Gedelek Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan Aydın ve beraberindeki heyet, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar ve gelecek dönem için planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, mahallelinin fikirlerini dinleyerek, ikinci dönem için destek talebinde bulundu.

Başkan Aydın, Gedelek Mahallesi'nde geçirdikleri güzel gün için mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti. Yapılan ve planlanan projeleri anlatmanın yanı sıra, turşu ustalarıyla da fikir alışverişinde bulunulduğunu belirtti. Aydın, misafirperverlikleri ve gösterdikleri destek için hemşehrilerine minnettar olduğunu ifade etti.

Yoğun bir çalışma temposu içinde olan Başkan Aydın ve Cumhur İttifakı ilçe başkanları, Gedelek Mahallesi'ne gerçekleştirdikleri ziyarette sıcak sohbetler yaparak, mahallelinin talep ve önerilerini dinledi. Belediye başkanı Bekir Aydın ve ittifak başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu mahalle ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini duyurdu. Belediye başkanının ve Cumhur İttifakı ilçe başkanlarının bu tür ziyaretleri, halkın beklenti ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamalarına ve buna göre hareket etmelerine olanak sağlıyor.

Diğer Haberler