Menu

Belediye Başkanı Bekir Aydın Ak Parti Sandık Kurulu Toplantısına Katıldı.

Yazdır / Tarih: 2022-12-23

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanlığının düzenlediği sandık kurulu toplantısına katıldı. Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıya, Partide kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış Ak Parti mensupları katıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanlığının düzenlediği Sandık Kurulu Toplantısına katıldı. Seçimlere hazırız, mesajı verilen toplantıya, kuruluşundan itibaren Ak Partinin bütün kademelerinde görev yapmış partililer iştirak etti. Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde yapılan Sandık Kurulu Toplantısında sıcak görüntüler sergilendi. Toplantıyla ilgili, Ak Partimiz hazır Orhangazi’miz hazır, mesajını veren Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çıkmış olduğumuz kutlu yolda; İlçe Teşkilatlarımız, Belediye Başkanımız, Önceki Dönem Başkanlarımız ve Sandık Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Sandık Kurulu Toplantımızı” büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik. Kutlu davamızda mihenk taşı olan her bir yol arkadaşımıza teşekkür ediyorum.“ Dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bizler Ak Parti olarak Türkiye’nin en az yarısından oluşan ama ülkemizin tamamını kucaklayan büyük bir aileyiz, vurgusunu yaparak sözlerine “ 2023’e emin adımlarla yürüyoruz.2024’e emin adımlarla yürüyoruz. Partimize gönül verenlerden, üyelerimizden en üst kademede görev alan arkadaşlarımıza kadar, geçmiş dönem şimdiki dönem ayrımı yapmaksızın el ele, omuz omuza daha güzel bir Orhangazi için, güçlü ve büyük Türkiye için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ bizler bu enerjiyi partimize gönül veren vatandaşlarımızdan, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da kardeşliğimizden, dostluğumuzdan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler