Belediye Başkanı Bekir Aydın Cuma Buluşmalarına Bu Hafta da Devam Etti.

Yazdır / Tarih: 2022-11-25

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, halkla randevusuz Cuma Buluşmalarına devam ediyor. Randevusuz Halk buluşmaları her hafta cuma günleri 10:00 , 12:00 saatleri arasında yapılıyor. Başkan Aydın bu hafta Cuma buluşmasında, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve önerilerini dinledi. Başkan Aydın misafirleriyle Orhangazi hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ara vermeden çalışma temposunu sürdürüyor. Başkan Aydın bu kapsamda halkla daha yakın işbirliği içerisinde olabilme bağlamında randevu olmaksızın Orhangazililerle buluştu. Belediye Başkanı Bekir Aydın geçtiğimiz haftalarda başlattığı, Cuma buluşmaları, başlığı altında her hafta Cuma günleri, saat 10:00 ,  12:00 arasında düzenlediği  randevusuz şekilde Orhangazililerle buluşmalarının 4.üncü  gerçekleştirdi. Cuma buluşmalarından, Halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Randevusuz, Cuma buluşmalarında öngörülemeyen sebeplerden dolayı bir aksama olduğunda, Orhangazi Belediyesinin sosyal medya hesaplarından vatandaşlara duyurulacak. Yaş, engellilik ya da herhangi bir nedenden ötürü Orhangazi Belediyesine gelememe durumu olan Orhangazililer bundan önce olduğu gibi gelecek haftalarda da,  önceden Belediyeye bilgi vermeleri koşuluyla Orhangazi Belediyesine ait araçlarla evlerinden alınacak. Cuma buluşmalarında görüşmeler 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşlara öncelik verilerek, geliş sırasına göre yapılıyor. Cuma görüşmeleri dolayısıyla Belediye gelen vatandaşlar uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Bekir Aydına teşekkür etti.