Menu

Belediye Başkanı Bekir Aydın Cuma Buluşmalarını sürdürüyor

Yazdır / Tarih: 2023-03-10

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Halkla Randevusuz, Cuma Buluşmaları programını bu hafta da gerçekleştirdi. Başkan Aydın bu çerçevede Cuma günü vatandaşlarla bir araya geldi. Randevusuz Halk Buluşmaları her hafta Cuma günleri 10.00, 12.00 saatleri arasında yapılıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yoğun çalışma temposunu sürdürüyor.  Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede halkla daha yakın işbirliği yapabilmek amacıyla vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Bekir Aydın Cuma Buluşmaları, başlığı altında geleneksel hale getirdiği,  Cuma günleri, saat 10.00, 12.00 arasında randevusuz şekilde Orhangazililerle buluşmasını bu hafta da gerçekleştirdi. Buluşmaya çok sayıda Orhangazili katıldı. Cuma buluşmalarından, halk için daha rahat bir ortamda, halkın sorun ve şikâyetlerini dinlemek, sorun ve şikâyetleri birinci elden değerlendirmek ve Orhangazi hakkında fikir alışverişinde bulunmak amaçlanıyor. Cuma buluşmalarına ilerleyen haftalarda da devam edilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, bu haftada misafirlerimizi ağırlamaktan mutlu olduk, diyerek sözlerine “ geleneksel hale getirdiğimiz Cuma buluşmalarımızı bu haftada gerçekleştirdik. Değerli hemşerilerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Bizler en iyi akıl ortak akıldır şeklinde düşünüyoruz. Bu düşünceyle hemşerilerimizin önerilerini dinledik. Onların sorunlarına ortak olup problemlerini çözmek için gayret gösterdik.” Cümleleriyle devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Ön göremediğimiz bir sebep olmadığı sürece her Cuma, Cuma buluşmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bütün hemşerilerimi sıcak çay eşliğinde sıcak sohbet için bekliyorum.” İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler