Belediye Başkanı Bekir Aydın Mesai Arkadaşlarıyla Bayramlaştı

Yazdır / Tarih: 2023-04-19

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Ramazan Bayramı vesilesiyle belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Aydın Belediye binası içerisindeki müdürlükleri ve birimleri ziyaret ederek personelin bayramını kutladı. Belediye Başkanı Aydın’ın çalışanlarla bayramlaşmasına Başkan Yardımcıları İlhan Kılıç, İbrahim Korkmaz ve Erkan İnce eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Allaha şükürler olsun ki bir Ramazan Bayramına daha kavuştuk. Bu vesileyle Müdürlüklerimizi gezerek, Orhangazi Belediyesi ailesi olarak bayramlaştık. Elbetteki bu bayramım hüzünle karşılıyoruz. Yakın zamanda yaşadığımız büyük facialarla üzüntü içerisindeyiz. Ama biz büyük bir milletiz. Allah’ın izniyle böylesine büyük felaketleri de dayanışma içerisinde aşacağız.  Bayramlar dostluğun, kardeşliğin, yardımlaşmanın öne çıktığı, Kırgınlıkların unutulduğu günlerimizdendir. İnşallah bu müstesna günleri arkadaşlarımızla, dostlarımızla kucaklaşarak, büyüklerimizi ziyaret ederek ve yardıma ihtiyacı olanlarla Omuz omuza vererek geçirelim.” Diyerek sözlerine “ Ben tekrardan bütün personelimin, bütün hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını kutluyor, bayram yeri güzelliğinde bir bayram geçirmelerini diliyorum.” İfadeleriyle son verdi.