Menu

Belediye Başkanı Bekir Aydın Muhtarlarla Buluştu

Yazdır / Tarih: 2023-01-17

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın muhtarlarla bir araya geldi. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezinde yapılan toplantı 17 Ocak Salı günü gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Bekir Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve 24 mahalle muhtarı katıldı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarına devam ediyor. Başkan Aydın bu kapsamda Orhangazi’ye bağlı Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Orhangazi Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda 2023 yatırım planlaması görüşülürken, muhtarlara Orhangazi’nin Mahallelerinde yapılan hizmetler hakkında Mahalle özelinde ayrıntılı bilgiler verildi. Toplantıda Belediye Başkanı Bekir Aydın Muhtarlarla ayrı ayrı görüşerek talep ve önerilerini dinledi. Başkan Aydın toplantı sonrasında muhtarlara, geçtiğimiz aylarda açılışı yapılan Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezini gezdirdi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili açıklamasında, Muhtarlarımız, Orhangazimiz için verdiğimiz hizmetlerimizde en büyük ortaklarımızdır, diyerek sözlerine“ Değerli Muhtarlarımızla bir araya geldik. Çok verimli bir toplantı oldu. Muhtarlarımızı dinledik, fikir ve önerilerini aldık, 2023 yılı için ayrıntılı bir şekilde konuştuk. Marmara’nın zümrütü güzel Orhangazimiz her biri diğerinden güzel 31 parçadan oluşmaktadır. Orhangazi Belediyesi olarak, hizmet götürme bağlamında merkeze ne kadar uzak olursa olsun bizim için

her Mahalle aynı yakınlıktadır. Göreve geldiğimiz günden itibaren uzak yakın demeden mahallelerimize çok sayıda hizmet götürdük. Hemşehrilerimizin talep ettiği birçok konuyu sonuca bağladık ya da çalışmalar devam ediyor. “ Şeklinde devam etti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Mahallelerimize hizmet götürürken veya Orhangazi’mizde ilgili konularda Muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Muhtarlarımıza mahalleleri için gösterdikleri çaba ve bizlere çalışmalar konusunda verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler