Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi‘ye Birlikte Hizmet Ettikleri Arkadaşlarıyla Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2024-03-14

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 31 Mart'ta hizmet süreleri dolacak Belediye Meclis üyeleri ile iftar sofrasında bir araya geldi. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar sofrası buluşmasına, eşi Kıymet Aydın ile katılan Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın yanı sıra, Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve Belediye meclis üyeleri iştirak etti. Belediye meclis üyeleri ile iftar sofrasında buluşma etkinliği ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Aydın, "Orhangazi'miz için en hayırlı kararlara birlikte imza attığımız birbirinden değerli yol arkadaşlarım, Orhangazi'mize hizmet etme şerefini birlikte paylaştığımız belediye meclis üyelerimiz ile iftar sofrasında bir araya geldik. Gerçekten Orhangazimizi daha iyi noktalara ulaştırma adına başarılı bir dönem geçirdik. Her bir meclis üyemize vefalı yol arkadaşlığı ve özverili çalışmaları için gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman bilgi ve tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah," dedi. Belediye Başkanı Aydın, göreve geldiği günden itibaren sürdürdüğü Orhangazi'nin değerleri ile bir arada olma çalışmalarını ilerleyen günlerde de devam ettirecek.