Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan 12 Mayis Hemsireler Günü Nedeniyle Orhangazi Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-05-13

 

 

      Belediye Baskani Neset Çaglayan 12 Mayis Hemsireler Günü nedeniyle Orhangazi Devlet Hastanesini ziyaret ederek buradaki ebe ve hemsirelerin gününü kutladi. Hemsirelere çesitli hediyeler takdim eden Çaglayan hemsireler günü münasebetiyle de bir mesaj yayinladi.

 

 
     Belediye Baskani Neset Çaglayan beraberinde meclis üyeleri ile birlikte Orhangazi Devlet Hastanesini ziyaret etti, burada görev yapan ebe ve hemsirelerin Hemsireler Gününü kutladi. Hemsirelere karanfil ve çesitli hediyeler takdim eden Çaglayan tüm hemsireler adina Orhangazi Devlet Hastanesi Bashemsiresi Habibe Degirmenci’yi kutladi.
 
 
 
 
    Hemsireler günü nedeniyle Belediye Baskani Neset Çaglayan bir de mesaj yayinladi. Baskan Çaglayan mesajinda, "Insan hayatinin saglikli bir sekilde devami ve iyi bir yasam kalitesinin saglanmasi için gayret gösteren saglik görevlileri arasinda hemsireler, saglik hizmetlerinin vazgeçilmez elemanlaridir. Sagligini kaybeden insanlarimizin yeniden sagligina kavusabilmelerinde yogun çaba ve gayret gösteren hemsirelerimiz ulvi bir görev icra etmekle birlikte degisen saglik ihtiyaçlarinin giderilmesinde, hasta ve hasta yakinlarinin beklentilerinin karsilanmasinda ve saglik hizmetinin eksiksiz bir sekilde giderilmesinde de agir bir sorumluluk yüklenmislerdir. Bu agir sorumluluk altinda görev yapan hemsirelerimizi ne kadar takdir etsek azdir. Bu duygularla tüm hemsirelerimizin bu anlamli günlerini ve haftalarini yürekten kutlar, insan sevgisiyle, sefkatle ve sabirla yerine getirdikleri görevlerinde basarilar dilerim" dedi.

Diğer Haberler