Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 8 Mart Kadınlar Günü Nedeniyle Gedelek Turşu Üretim Merkezlerini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2015-03-09

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Kadın Kolları Başkanı Hacer Cemre Yavuz ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bilal Özbey ve yöneticiler 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Gedelek’teki Turşu Üretim Merkezlerini ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Çağlayan’ın eşi Zöhre Çağlayan’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde Çağlayan ve beraberindekiler Turşu Üretim Merkezlerinde çalışan kadınlara karanfil ve bazı hediyeler takdim ettiler. Çalışanların Kadınlar Gününü kutlayan Çağlayan, Turşu Üretim Merkezi sahipleri ile de sohbet ettiler. Kadınların sadece 8 Martlarda değil her gün hatırlanması ve değer verilmesi gereken en önemli kesimler olduğunu belirten Neşet Çağlayan, Cennet Annelerin Ayağının altındadır diyen bir peygamber ve kadına en büyük değeri veren İslam dininin mensupları olarak bizler de kadınlarımıza büyük önem veriyoruz dedi.