Belediye Baskani Neset Çaglayan Anneler Günü Nedeniyle Yeniköy'de Hanife Nine'yi Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-05-12

Belediye Baskani Neset Çaglayan Yerel seçim çalismalarini sürdürürken Yeniköy’de Hanife Kalkan isimli yasli bir kadini ziyaret etmis, kendisi ile sohbet etmisti. Ekibi ile birlikte Hanife Kalkan’dan destek isteyen Neset Çaglayan 75 yasindaki Hanife Kalkan’la sohbet edip fotograf da çekilmisti.

Baskan Çaglayan ile Hanife Kalkan’in seçimlerden önce çekildigi o fotograf Çaglayan’in anneler günü mesajlarinin yer aldigi afis ve gazete ilanlarinda yer aldi. Iste o fotografta yer alan Hanife nineyi unutmayan Neset Çaglayan anneler günü nedeniyle kendisini ziyaret etti.

Belediye Baskani Neset Çaglayan ve beraberindekiler Hanife Kalkan’i Yeniköy’deki evinde ziyaret edip anneler gününü kutladilar ve elini öptüler. Hanife Kalkan ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi, Çaglayan’a tesekkür edip basari diledi.