Belediye baskani Neset Çaglayan Anneler Günü Nedeniyle Yeniköy'de Sehit Ailelerini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-05-11

Belediye baskani Neset Çaglayan hafta sonu beraberinde Ak Parti ilçe baskani Mustafa Kaya, Kadin Kollari Baskani Nesrin Yigit ve meclis üyeleri ile birlikte anneler günü nedeniyle Yeniköy’de yasayan sehit ailelerini ziyaret etti.

Baskan Çaglayan’in ziyaretteki ilk duragi sehit er Kadir Yesil’in eviydi. Burada sehit annesi Beytiye Yesil’in elini öpüp çiçek ile birlikte çesitli hediyeler sunan Neset Çaglayan Beytiye Yesil’in anneler gününü kutladi.

Sehit babasi Muharrem Yesil’le de sohbet eden Çaglayan ve beraberindekilerin daha sonraki duragi bir diger sehit ailesiydi.

Yeniköy’lü sehit polis Ibrahim Palamut’un evini ziyaret eden Çaglayan burada sehit annesi Sevdiye Palamut’un elini öpüp çesitli hediyeler sundu. Burada da sehit babasi Necati Palamut ile sohbet eden baskan daha sonra evden ayrildi.