Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan Bursa Böbrek Hastalari Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegiyle Birlikte Sabah Kahvaltida Bir Araya Geldi

Yazdır / Tarih: 2014-05-22

 

          Bursa Böbrek Hastalari Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Haluk Akin ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Il Saglik Müdürlügü Organ Nakli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Dr. Yavuz Çinar, hos sohbetli bir sabah kahvaltisinda bir araya geldikleri Belediye Baskani Neset Çaglayan’a ‘hayirli olsun’ dileginde de bulundu. Incir Kafe’de düzenlenen kahvaltida agirlanan böbrek hastalari, Baskan Çaglayan’a çalismalari hakkinda bilgiler verdi.
 
 
‘Desteklerimiz sizlerle’
Annesinin de böbrek hastasi oldugunu ve böbrek nakli bekledigini söyleyen Belediye Baskani Çaglayan, uygun bir böbrek bulundugunda naklin gerçeklesecegini belirtti. Organ Nakli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Dr. Yavuz Çinar, Baskan Çaglayan’dan derneklerine üye olmalarini istedi. Dr. Çinar ayrica, Bursa Il Saglik Müdürlügü Organ Nakli Koordinasyon Merkezi olarak Orhangazi ile koordineli çalismalar yapmak istediklerini, organ bagisi konusunda da Çaglayan’dan destek beklediklerini ifade etti. Belediye Baskani Neset Çaglayan, böbrek hastasi yakini olarak sikintilarin bizzat içerisinde olduguna dikkat çekti. ‘Bu noktada desteklerimiz sizinle’ diyen Çaglayan, ‘Orhangazi’de organa ihtiyaç duyan hastalarimiza ve Bursa’da organ nakline ihtiyaç duyan hastalarimiza, koordineli çalisarak desteklerde bulunabiliriz.’ dedi.
 
 
Baskan Çaglayan göl yürüyüsüne davet etti
Bursa’da gelen böbrek hastasi misafirleri Iznik gölü hakkinda Baskan Çaglayan’a sorular sordu. Iznik Gölü Orhangazi kiyisi hakkinda bilgi veren Çaglayan, hafta sonlari müsait oldukça göl kenarinda yürüyüs yaptiklarini söyledi. Çaglayan, misafirlerini uygun bir zamanda göl sahilinde yürüyüs yapmaya davet etti.
Kahvalti sonrasi misafirlerini Baskanlik makaminda agirlayan Çaglayan, kahve sohbetinde neler yapilabilecegi konusunda fikir alisverisinde bulundu.  
 

Diğer Haberler