Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan Büyüksehir Belediyesi Sinirlarina Dahil Olan Çakirli Mahallesini ve Kapanan Belediye Çalisanlarini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2014-04-10

 

         Belediye Baskani Neset Çaglayan Büyüksehir Belediyesi sinirlarina dahil olan Çakirli Mahallesini ziyaret etti.

     Kapanan Belediye ile ilgili olarak belediye çalisanlari ile bir araya gelen Baskan Çaglayan durumu degerlendirdi. Çakirli´nin önemli ve geliskin bir yer oldugunu ifade eden Baskan Çaglayan sabah kahvaltisini kapanan belediye çalisanlari ile yaparken bundan sonra Orhangazi Belediyesine bagli olarak çalisacak belediye personelinden Çakirli´nin durumu hakkinda bilgi aldi.        

     Orhangazi Belediyesine bagli olarak Çakirli Belediye binasinin yine açik olacagini ve buradaki personelinde yerinde kalarak mahalle halkina hizmet edecegini ifade eden Orhangazi Belediye Baskani Neset Çaglayan kapanan beldelerde hizmetler aksamayacak mevcut durum korunacagi gibi daha da gelistirilecektir. Büyüksehir Belediyesi kapanan belde belediyelerine hizmet için önemli bir ödenek ayirmistir. Orhangazi´de en iyi sekilde faydalanacaktir. dedi.

    Belediye Baskani Neset Çaglayan Çakirli´nin önemli eksiklerinin bir an evvel giderilecegini de söylerken çalisan memur ve isçilerin yine Çakirli´ya hizmet etmesi için yerlerinde kalmasinin faydali olacagini söyledi. Baskan Çaglayan Belediye binasi civarindaki esnaflari da gezerek vatandaslarla sohbet etti. Ilerleyen zamanda Çakirli´ya belirli günlerde gelecegini söyleyen Çaglayan halkla iç içe bir yönetim anlayisi ile hizmetlerin artarak devam edecegini belirtti.  

Diğer Haberler