Menu

Belediye Baskani Neset Çaglayan Çakirli'da Düzenlenen Anneler Günü Programina Katildi

Yazdır / Tarih: 2014-05-12

 

Ak Parti ilçe kadin kollari tarafindan Çakirli’da düzenlenen Anneler günü programi büyük ilgi gördü. Programa Belediye Baskani Neset Çaglayan, AK Parti ilçe baskani Mustafa Kaya, Kadin Kollari baskani Nesrin Yigit ve meclis üyelerinin katildigi program kadin kollari baskani Nesrin Yigit’in açis konusmasi ile basladi. Nesrin Yigit anne siiri ile basladigi konusmasinda tüm annelerin anneler gününü kutladi. Daha sonra söz alan Ak Parti Ilçe baskani Mustafa Kaya, annelere sadece bir gün degil tüm zamanlarda sahip çikilmasini emreden bir dinin mensuplari olduklarini belirterek, biz de sadece bir gün degil, her gün annelerimizin kiymetini bilmeli, onlara hürmet etmeliyiz dedi.
 
 
 
ÇAGLAYAN; EN KUTSAL DEGERIMIZ ANNELERIMIZ
Programda son olarak mikrofona gelen Belediye Baskani Neset Çaglayan ise annelerin yeryüzündeki en kutsal degerlerinden birisi oldugunu belirterek, ne mutlu bize ki buradayiz. Degerli annelerimiz, bizler için, bu toplum için degerlisiziniz. Dolayisiyla da bizim her seyimizsiniz. Ben buradan temsili olarak Hz.Peygamberimizin annesi Amine annemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanimi, Nene Hatunlari, Kara Fatmalari saygi ile yad ediyorum. Onlarin birer temsilcileri olarak sizlerin de anneler gününü tebrik ediyorum. Annelik toplumumuz için önemli bir vasif. Sarkilari türküleri hep anneler için yapmisiz. Ne demissek anne için demisiz. Türkülerimizde aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demisiz. Annemizi de her zaman ayri bir yere koymusuz dedi.
 
 
ÇAGLAYAN SARKIYA ESLIK ETTI
Programda daha sonra müzik grubu esliginde Çakirli mahallesinin kadinlari gönüllerince eglendi. Programda Belediye baskani Neset Çaglayan grubun söyledigi Aglama annem sarkisina da mikrofonda eslik etti. Çaglayan’in performansi büyük begeni topladi.

Diğer Haberler