Belediye Baskani Neset Çaglayan 'dan Esnaf ZIyaretleri Sürüyor

Yazdır / Tarih: 2014-05-09

Belediye Baskani Neset Çaglayan belediyenin arkasinda ve üst sokagindaki esnaflari ziyaret etti. Verdikleri desteklerden dolayi tesekkür eden Çaglayan esnafa karanfil verdi.

Esnaf bu ziyaretlerin artarak devam etmesini dilerken fikirlerinin, isteklerinin göz ardi edilmemesini istediler.  Baskan Çaglayan ilçeyi ortak bir hareket ile yöneteceklerinin altini çizerken “Orhangazi’yi bölgenin gözdesi yapmak adina gece gündüz çalisacagiz bu anlamda bizlerin en büyük destekçisi dün oldugu gibi bugünde vatandaslarimiz esnaflarimiz isçilerimiz olacak. Bundan süphe duymuyoruz. Sizlerin destegi ile dualari ile Orhangazi’yi Bursa’nin ve bölgenin parlayan yildizi yapacagiz.” dedi.

Esnafa hayirli isler dileyen Belediye Baskani Neset Çaglayan ziyaretlerin devam edecegini de söyledi.