Belediye Baskani Neset Çaglayan Derbi Maçi Baskanlarla Birlikte Izledi

Yazdır / Tarih: 2014-11-03

Iki takima ve hakemlere çiçek verdi
  Belediye Baskani Neset Çaglayan Orhangazi Göl Spor Tesislerinde oynanan Gençlerbirligi-Hürspor maçi öncesinde her iki takim kaptanlari ve hakem triosuna çiçek takdim etti. Maçi iki kulüp baskani ile birlikte izleyen Çaglayan her iki takima da basari diledi.
  Belediye Baskani Neset Çaglayan, Orhangazi Göl Spor Tesislerinde oynanan Gençlerbirligi-Hürspor maçini saha kenarinda iki kulüp baskani ile birlikte izledi. Maç öncesinde iki takim kaptani ve hakemlere çiçek takdim eden Çaglayan daha sonra maçi Gençlerbirligi baskani Suat Çiftçi ve Hürspor kulübü baskani Ersen Bektas ve yöneticilerle birlikte saha kenarinda izledi. Neset Çaglayan Orhangazi’nin iki güzide kulübünün bu derbi maçinin dostluk havasinda geçeceginden kuskulari olmadigini belirterek iki takima da basari diledi.