Belediye Baskani Neset Çaglayan Engellilerin Yaninda

Yazdır / Tarih: 2014-04-18

Baskan Engellilerin yaninda

Belediye Baskani Neset Çaglayan seçim çalismalari sirasinda kendisinden akülü motosiklet talep eden engelli Tayfun Aydin a verdigi sözü yerine getirdi. Engelli kardeslerimiz için ne söz verdiysek yerine getirecegiz diyen Baskan Çaglayan, Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelliler Koordinasyon Merkezimiz ve Sakatlar dernegimizin basarili çalismalarina bizde sonsuz destek verecegiz diyerek engellilerin ve ailelerinin dertleriyle dertlenen bir yönetim anlayisiyla hizmet edecegiz dedi.

Belediye Baskani Neset Çaglayan, Fiziki Engeller Kalkacak.

Alt yapinin bitmesiyle birlikte üst yapiya geçtigimizde cadde, sokak ve kaldirimlardaki rampalarin TSE standartlarina göre yapilacagini ifade eden Baskan Çaglayan Orhangazi´nin engellilerin rahat bir sekilde gezebilecegi bir ilçe olmasi için çalisacaklarini söyledi.
Akülü sandalyeyi dün teslim alan Tayfun Aydin Belediye Baskani Neset Çaglayan’a tesekkürlerini sundu.